Onze klanten

Bij ContactCare werken we samen met prachtige merken zoals onder andere Squla, Flitsmeister en Simpel. Hieronder zijn enkele klantcases van onze klanten te vinden.

squla

Squla is een online leerprogramma voor leerlingen op de basisschool en biedt een waardevolle aanvulling op het lesaanbod. Het programma is bedoeld als hulpmiddel, om kinderen op hun eigen niveau en eigen tempo te stimuleren door een progressieve vorm van educatie.

flitsmeister

Flitsmeister is met 1,1 miljoen gebruikers de grootste verkeersapp van Nederland. Gebruikers van de app krijgen realtime verkeersinformatie en worden gewaarschuwd voor o.a. ambulances, trajectcontroles en flitsers en voorkomt vervelende verkeersboetes.

simpel

Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen voor mobiele telefonie die klanten zelf naar wens samen kunnen stellen. Ze bieden klanten een no-nonsense service en laten klanten gemakkelijk in controle over hun maandelijkse telefoonkosten. 

bamigo

Bamigo is een webshop voor onderkleding voor heren. De producten, zoals t-shirts, sokken en ondergoed, zijn vervaardigd van bamboe. Dit materiaal zorgt voor een hoge kwaliteit, een heerlijk zachte stof en een perfecte pasvorm. Bamigo streeft hiermee naar een beter en duurzamer product.

coloplast

Coloplast levert sinds jaar en dag stoma-materiaal en continentie-
producten, maar ook advies en praktische tips en zorgt voor intensieve begeleiding van patiënten. Met hoogwaardige producten en diverse serviceproducten maakt Coloplast het leven van de eindgebruiker makkelijker.

50five

De markt van ‘connected devices’ in en rond het huis is nog maar net begonnen. Van slimme thermostaat tot slimme verlichting in huis: 50five biedt een scala van connected devices, die steeds populairder worden. Voor 50five reden om hier vol op in te zetten, met marktleiderschap in Europa als doel.

bamigo

Iedereen wil overal optimaal bereikbaar zijn. Daarbij is een smartphone natuurlijk onmisbaar. Maar wat als je hem laat vallen of een uniek exemplaar wil hebben? Hiervoor is Smartphonehoesjes.nl in het leven geroepen.

bamigo

Voor unesco voerden wij met meer dan 400 verschillende hotels een gesprek over recycling. We deden een telefonisch onderzoek en belde enquete ontvangers na. Hierdoor zorgden we voor een vele malen hogere respons op de enquete.

Simpel
Hogeschool Utrecht
Smit & Dorlas
Squla
SGR
Flitsmeister
Marley Spoon
Omoda
Sendcloud
PME Legend
Arla
Cristine le Duc
Sendcloud
PME Legend
Arla
Cristine le Duc
Sendcloud
PME Legend
Arla
Cristine le Duc
Sendcloud
PME Legend
Arla
Cristine le Duc
user icon