Klantcases

Deze merken gingen je voor

ContactCare verzorgt voor meer dan 500 organisaties het klantcontact. Daar zijn we trots op! Organisaties in alle soorten en maten nemen onze diensten af, zoals Klantenservice, Telefoonservice, Detachering of Outbound. Hieronder kun je klantcases bekijken van verschillende klanten, zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden. Laat je informeren en inspireren door de toonaangevende bedrijven en organisaties die tot onze klantenkring behoren.

squla

Squla

Squla is een online leerprogramma voor leerlingen op de basisschool en biedt een waardevolle aanvulling op het lesaanbod. Het programma is bedoeld als hulpmiddel, om kinderen op hun eigen niveau en eigen tempo te stimuleren door een progressieve vorm van educatie.

flitsmeister

Flitsmeister

Flitsmeister is met 1,1 miljoen gebruikers de grootste verkeersapp van Nederland. Gebruikers van de app krijgen realtime verkeersinformatie en worden gewaarschuwd voor o.a. ambulances, trajectcontroles en flitsers en voorkomt vervelende verkeersboetes.

simpel

Simpel

Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen voor mobiele telefonie die klanten zelf naar wens samen kunnen stellen. Ze bieden klanten een no-nonsense service en laten klanten gemakkelijk in controle over hun maandelijkse telefoonkosten. 

bamigo

Bamigo

Bamigo is een webshop voor onderkleding voor heren. De producten, zoals t-shirts, sokken en ondergoed, zijn vervaardigd van bamboe. Dit materiaal zorgt voor een hoge kwaliteit, een heerlijk zachte stof en een perfecte pasvorm. Bamigo streeft hiermee naar een beter en duurzamer product.

coloplast

Coloplast

Coloplast levert sinds jaar en dag stoma-materiaal en continentieproducten. Ook geeft Coloplast advies en praktische tips en zorgt voor intensieve begeleiding van patiënten. Met hoogwaardige producten en diverse serviceproducten maakt Coloplast het leven van de eindgebruiker makkelijker.

50five

50five

De markt van ‘connected devices’ in en rond het huis is nog maar net begonnen. Van slimme thermostaat tot slimme verlichting in huis: 50five biedt een scala van connected devices, die steeds populairder worden. Voor 50five reden om hier vol op in te zetten, met marktleiderschap in Europa als doel.

bamigo

UNESCO

Voor unesco voerden wij met meer dan 400 verschillende hotels een gesprek over recycling. We deden een telefonisch onderzoek en belde enquete ontvangers na. Hierdoor zorgden we voor een vele malen hogere respons op de enquete.