Over ons

Klantcases

We werken samen met prachtige merken. Hier zijn enkele voorbeelden van onze klanten.

Klanten waar we trots op zijn

Wij leveren aan diverse klanten binnen uiteenlopende branches. Van Multinationals, het MKB tot ZZP’ers. Één ding hebben deze klanten met elkaar gemeen. Ze hebben, samen met ons, het beste voor met hun klanten. Lees hier meer over hun ervaringen.

Referentieprojecten
SGR afbeelding

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Een vakantie boeken zonder vakantiestress. SGR zorgt ervoor dat consumenten niet in hun hemd komen te staan als reisorganisaties tegenslagen te verwerken hebben.

Hans Anders

Zien en horen is een kostbaar goed. Hans Anders heeft een breed scala aan oplossingen voor mensen met een visuele of audiovisuele beperking. ContactCare helpt de klanten van Hans Anders verder.

RMC

RMC zorgt ervoor dat mensen mee kunnen blijven doen in de maatschappij en dat eenzaamheid tegen wordt gegaan. Wij zijn er trots op dat wij deze partij mogen helpen.

Unesco afbeelding

Unesco

Voor unesco voerden wij met meer dan 400 verschillende hotels een gesprek over recycling. We deden een telefonisch onderzoek en belde enquete ontvangers na. Hierdoor zorgden we voor een vele malen hogere respons op de enquete.

Smartphonehoesjes

Iedereen wil overal optimaal bereikbaar zijn. Daarbij is een smartphone natuurlijk onmisbaar. Maar wat als je hem laat vallen of een uniek exemplaar wil hebben? Hiervoor is Smartphonehoesjes.nl in het leven geroepen.

50five

De markt van ‘connected devices’ in en rond het huis is nog maar net begonnen. Van slimme thermostaat tot slimme verlichting in huis: 50five biedt een scala van connected devices, die steeds populairder worden. Voor 50five reden om hier vol op in te zetten, met marktleiderschap in Europa als doel.
Bamigo afbeelding

Bamigo

Bamigo is een webshop voor onderkleding voor heren. De producten, zoals t-shirts, sokken en ondergoed, zijn vervaardigd van bamboe. Dit materiaal zorgt voor een hoge kwaliteit, een heerlijk zachte stof en een perfecte pasvorm. Bamigo streeft hiermee naar een beter en duurzamer product.
Coloplast afbeelding

Coloplast

Coloplast levert sinds jaar en dag stoma-materiaal en continentie-
producten, maar ook advies en praktische tips en zorgt voor intensieve begeleiding van patiënten. Met hoogwaardige producten en diverse serviceproducten maakt Coloplast het leven van de eindgebruiker makkelijker.
Simpel afbeelding

Simpel

Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen voor mobiele telefonie die klanten zelf naar wens samen kunnen stellen. Ze bieden klanten een no-nonsense service en laten klanten gemakkelijk in controle over hun maandelijkse telefoonkosten.

Squla

Squla is een online leerprogramma voor leerlingen op de basisschool en biedt een waardevolle aanvulling op het lesaanbod. Het programma is bedoeld als hulpmiddel, om kinderen op hun eigen niveau en eigen tempo te stimuleren door een progressieve vorm van educatie.
Intratuin

Intratuin

Intratuin is een organisatie met grote seizoenspieken. We spraken met Elwin van Intratuin over zijn beweegredenen om voor ContactCare te kiezen.
Flitsmeister logo afbeelding

Flitsmeister

Flitsmeister is met 1,1 miljoen gebruikers de grootste verkeersapp van Nederland. Gebruikers van de app krijgen realtime verkeersinformatie en worden gewaarschuwd voor o.a. ambulances, trajectcontroles en flitsers en voorkomt vervelende verkeersboetes.
Onze klanten
Simpel
Hogeschool Utrecht
Smit & Dorlas
Squla
SGR
Flitsmeister
Marley Spoon
Omoda
PME Legend
Arla
Sendcloud
Cristine le Duc
Sendcloud
PME Legend
Arla
Cristine le Duc
Sendcloud
PME Legend
Sendcloud
Cristine le Duc
Sendcloud
Sendcloud
Arla
Cristine le Duc