Klantcontact

Klantcontact uitbesteden

Wij zorgen ervoor dat jouw klant verder kan. Efficiënt, kwalitatief, flexibel, maar bovenal met de menselijke verbinding.

… met een persoonlijke touch.

Menselijk contact is onmisbaar om een goede band op te bouwen. Want wie wordt er nou warm van praten tegen een computer of luisteren naar het oplezen van een script? Wij hebben een breed scala aan oplossingen voor persoonlijk klantcontact. Zo staat elke organisatie, ongeacht grootte, haar klanten altijd netjes te woord.
Onze oplossingen

Klantenservice

Help jouw klant verder. Ook buiten kantooruren. Kwalitatief & efficiënt, maar altijd met oog voor de menselijke maat.

Dedicated klantcontact team

Je eigen team van klantexperts die precies werken op de manier die jij wenst. Bij ons op locatie.

Business process outsourcing

Voor grote organisaties die behoefte hebben aan het uitbesteden van volledige bedrijfsprocessen op het gebied van klantcontact.

Telefoonservice

Sta jouw klanten altijd vriendelijk en professioneel te woord. Óók als je zelf eigenlijk niet bereikbaar bent. Ideaal voor ondernemingen die vaak gebeld worden voor dezelfde vragen.

Servicenummers & IVR

Bij een professioneel imago hoort een herkenbaar nummer. Door gebruik te maken van een keuzemenu zorg je ervoor dat elke call bij de juiste persoon uitkomt.

Academy brochure

Meer informatie in onze brochure

In onze brochure vind je meer informatie over onze dienstverlening. Goed klantcontact is belangrijk. Maar welke optie past het beste bij jouw organisatie? En hoe doen we dat bij ContactCare? 

N

De verschillende opties

N

De waarde van goed klantcontact

N

Persoonlijk klantcontact

N

Klantcontact voor grote en kleine organisaties

Academy brochure

Romy de Roo
Chief operating officer

Tijd voor een goed gesprek? Plan een call.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een oriënterend gesprek van ongeveer 30 minuten.

Tijdens ons gesprek ben ik benieuwd naar jouw uitdagingen en kunnen we misschien zelfs al wel wat tips geven. Kies een tijdstip dan neem ik contact met je op.