Altijd bereikbaar met onze Telefoonservice.

Onze telefonisten zorgen ervoor dat jij altijd bereikbaar bent als je thuis werkt of een momentje voor jezelf neemt.

* Billed yearly (auto-renewal)

Kies onze bereikbaarheidsdienst.

Wij willen onze telefoonservice zo goed mogelijk laten aansluiten op jouw wensen. Zo bepaal je zelf wanneer je onze bereikbaarheidsdienst wilt inzetten, of je nou in een bespreking zit of een weekend weg bent. Ook alleen in de avonduren de telefoon aannemen is mogelijk. Dan zorgen wij ervoor dat je snel een melding krijgt van je afgehandelde gesprek.

Basis (2024)
€37,50 Per maand
*voor gesprekken tot maximaal 90 sec. Tarieven zijn exclusief BTW. Hierna geldt een tarief van €0,038 per seconde.
  • Kosten per gesprek*: €2,34
  • E-mail direct: gratis
  • Doorschakelen (optioneel): €1,19
Bestel direct
Royaal (2024)

(De eerste 75 gesprekken zijn gratis)

€161 Per maand
*voor gesprekken tot maximaal 90 sec. Tarieven zijn exclusief BTW. Hierna geldt een tarief van €0,028 per seconde.
  • Kosten per gesprek*: €1,70
  • E-mail direct: gratis
  • Doorschakelen (optioneel): €1,19
Bestel direct

Wij bieden twee pakketten aan. De eerste is een basispakket voor €37,50 per maand. De kosten per gesprek bedragen dan €2,34 en een E-mail direct is gratis. Ook is er de optie tot doorschakelen en dat kost €1,19.

Daarnaast is er ook de optie voor het royaal pakket. De maandelijkse kosten voor dit pakket bedragen €161. Binnen pakket royaal zijn de kosten per gesprek €1,70 en ook hier is E-mail direct kosteloos. Optioneel doorschakelen kost €1,19.

Volledig transparant:
Al jouw klantcontacten bij de hand.

Bij het afsluiten van een abonnement verzorgen wij een eigen omgeving op ons platform MyCare. Hierdoor is altijd inzage in verbruik en zijn gesprekken terug te luisteren. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Bovendien kunnen gesprekken in het systeem worden teruggeluisterd en beoordeeld. Ook kunnen hier verbruiksgegevens worden ingezien. Door de rapportagetool wordt sneller inzichtelijk welke onderwerpen de gesprekken hebben en waar klanten tegenaan lopen. Hierdoor is de input waardevol en geeft deze de ruimte om eigen processen te optimaliseren. Onze customer servicemanager onderaan de pagina helpt jou graag verder.

Download de brochure klantenservice uitbesteden

Leer hoe de adviseurs van ContactCare het verschil kunnen maken in jouw organisatie.

Vragen

Hoe werkt de Telefoonservice precies?

Onze telefoonservice werkt als een externe telefonische klantenservice voor jouw bedrijf. Onze professionele en goed opgeleide medewerkers nemen de inkomende telefoongesprekken van jouw klanten aan en behandelen deze volgens de vooraf vastgestelde instructies. Zo kunnen we klantvragen beantwoorden, afspraken inplannen, bestellingen verwerken en meer, precies zoals jij dat wilt.

Wat zijn de openingstijden van de Telefoonservice?

Onze telefoonservice is beschikbaar tijdens de door jou gewenste openingstijden. Dit kan variëren van reguliere kantoortijden tot 24/7 ondersteuning, afhankelijk van jouw bedrijfsbehoeften.

Welke talen worden ondersteund door de Telefoonservice van ContactCare?

Onze telefonische klantenservice ondersteunt Nederlands en Engels.

Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden voor de telefoonservice?
Ja, we kunnen jouw huidige telefoonnummer behouden voor de telefoonservice. We zorgen voor een naadloze overgang, zodat jouw klanten jou nog steeds op het vertrouwde nummer kunnen bereiken.
Hoe kom ik erachter wat er in de gesprekken wordt gezegd?

Alle telefoongesprekken worden professioneel opgenomen om de kwaliteit van onze service te waarborgen en voor trainingsdoeleinden. Je kunt deze gesprekken terugluisteren in jouw persoonlijke MyCare omgeving, waar deze gesprekken ook beoordeeld kunnen worden. We zorgen ervoor dat van elk gesprek een duidelijke notitie wordt gemaakt, zo ben jij altijd op de hoogte van de inhoud van jouw gesprekken.

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure