Nu officieel: een nieuwe vestiging!

In vijf maanden transformeerden wij een zwaar vervallen koloniaal pand naar een prachtig modern kantoorpand midden in Paramaribo waar de historische binnenstad op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Inmiddels zijn onze ContactCare collega’s in Suriname aan de slag voor een aantal van onze klanten.  Deze week was de officiële opening.

Een nieuw ‘thuis’ ver van huis!

Wie binnenloopt in het nieuwe pand herkent ContactCare direct. Je wordt vriendelijk begroet door medewerkers en op de muren staan, net als bij ContactCare Nederland, prachtige foto’s met onze kernwaarden. Wees echt, ga voor verbinding en ontwikkel jezelf iedere dag. Iets waar in Suriname net zoveel aandacht aan wordt geschonken als in Nederland. Het kantoor moest daarom een plek zijn om te verbinden, een veilige plek zijn om altijd jezelf te kunnen zijn en te motiveren om jezelf altijd te blijven ontwikkelen. 

Van vervallen pand tot modern contactcenter

Wij hebben vanuit ContactCare de visie om op duurzame en maatschappelijke wijze te ondernemen. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een historisch pand en betekenisvol is voor Suriname. Daarmee hebben wij het onszelf niet gemakkelijk gemaakt. Samen met onze lokale partner Monsun Create transformeerde wij het zeer vervallen pand in een modern contactcenter met alle voorzieningen die je mag verwachten van een professioneel bedrijf.

Na vijf maanden restauratie is het kantoor op de Heerenstraat 32 in Paramaribo officieel geopend. De Nederlandse Ambassadeur Walter Oostelbos heeft voor ons het pand afgelopen dinsdag officieel geopend.