Opleidingen
in klantcontact

Onze ontwikkelingsprogramma’s voorzien jouw team van de kennis en vaardigheden om uit te blinken in klantcontact.

OPLEIDING

Professioneel klantcontact

OPLEIDING

Leidinggeven in klantcontact

Academy

Ontwikkelen leerstraat

Klanten professioneel verder helpen na het volgen van een klantcontact opleiding aan onze Academy

Onze ervaren trainers zijn enorm gemotiveerd om mensen te ontwikkelen. We leren deelnemers gesprektechnieken toe te passen, om te gaan met weerstand en leiderschapsvaarigheden te ontwikkelen. Alles met het doel om theorie direct toe te kunnen passen in de praktijk.

Plan een gesprek

Plan een afspraak van ongeveer 30 minuten.

Wat we doen.

Digital

Ontwikkelen van e-learnings

Bouwen jouw persoonlijke e-learning omgeving

didactiek

Blended leermethoden

Zorgen voor een efficiente blended learning

begeleiding

Persoonlijke coaching

Ontwikkelen een leerpad voor doorgroei van jouw medewerkers. Daarnaast geven wij persoonlijke coaching op basis van voorbeelden uit de praktijk

opleidingen

Trainingen op maat

Ontwikkelen een doorlopende educatie

Wat we bieden.

Opleiden van klantcontactprofessionals

Blended learning opleidingen

Ontwikkelen van branded leeromgevingen

Ontwikkelen van trainingen op maat

Persoonlijke coaching

Onze expertisegebieden

Our Services

Leuk en effectief leren in klantcontact

Bij ContactCare Academy geloven we dat effectief leren niet beperkt hoeft te worden tot één leermethode. Daarom bieden we verschillende opties aan, zodat deelnemers kunnen kiezen wat het beste bij hen past. Onze online trainingen sluiten naadloos aan op onze klassikale trainingen, en met blended learning combineren we het beste van beide werelden. Deelnemers kunnen interactief leren en ervaren in een klassikale setting, terwijl ze ook gebruikmaken van digitale leermiddelen voor een optimale leerervaring.

Our Services

Leren van echte vakprofessionals

Bij ContactCare Academy leren jouw medewerkers van echte vakprofessionals met jarenlange ervaring in klantcontact. Onze eigen medewerkers volgen ook regelmatig onze trainingen, waardoor zij waardevolle praktijkervaring kunnen delen. Deze unieke combinatie van kennis en ervaring zorgt voor een inspirerende leeromgeving waarin jouw team wordt gestimuleerd om zich continu te ontwikkelen. Onze trainers fungeren niet alleen als docenten, maar ook als mentoren die deelnemers begeleiden op hun weg naar uitmuntend klantcontact.

Our Services

Maatwerk

Elke organisatie is uniek en heeft specifieke behoeften op het gebied van klantcontact. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan, waarbij we onze trainingen afstemmen op de specifieke doelen en uitdagingen van jouw organisatie. We werken samen om een trainingsprogramma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met maatwerk zorgen we ervoor dat jouw medewerkers het maximale uit de training halen en direct kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Download de brochure Academy

Leer hoe de adviseurs van ContactCare het verschil kunnen maken in jouw organisatie.

Vragen

Hoe werkt de Telefoonservice precies?

Onze telefoonservice werkt als een externe telefonische klantenservice voor jouw bedrijf. Onze professionele en goed opgeleide medewerkers nemen de inkomende telefoongesprekken van jouw klanten aan en behandelen deze volgens de vooraf vastgestelde instructies. Zo kunnen we klantvragen beantwoorden, afspraken inplannen, bestellingen verwerken en meer, precies zoals jij dat wilt.

Wat zijn de openingstijden van de Telefoonservice?

Onze telefoonservice is beschikbaar tijdens de door jou gewenste openingstijden. Dit kan variëren van reguliere kantoortijden tot 24/7 ondersteuning, afhankelijk van jouw bedrijfsbehoeften.

Welke talen worden ondersteund door de Telefoonservice van ContactCare?

Onze telefonische klantenservice ondersteunt Nederlands en Engels.

Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden voor de telefoonservice?
Ja, we kunnen jouw huidige telefoonnummer behouden voor de telefoonservice. We zorgen voor een naadloze overgang, zodat jouw klanten jou nog steeds op het vertrouwde nummer kunnen bereiken.
Hoe kom ik erachter wat er in de gesprekken wordt gezegd?

Alle telefoongesprekken worden professioneel opgenomen om de kwaliteit van onze service te waarborgen en voor trainingsdoeleinden. Je kunt deze gesprekken terugluisteren in jouw persoonlijke MyCare omgeving, waar deze gesprekken ook beoordeeld kunnen worden. We zorgen ervoor dat van elk gesprek een duidelijke notitie wordt gemaakt, zo ben jij altijd op de hoogte van de inhoud van jouw gesprekken.

Contact

Vragen?
Plan een oriënterend gesprek

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure

Download brochure