Internationaal servicenummer (00800)

00800 nummers

Kosten (verschillen per land):

  • Opstartkosten
  • Maandbedrag
  • Starttarief
  • Kosten per minuut

ContactCare biedt diverse Nederlandse servicenummers, zoals 0800- en 0900-nummers. Deze telefoonnummers zijn niet bereikbaar voor personen buiten Nederland.

De voordelen van een 00800 nummer:

  • Internationale uitstraling
  • Gratis voor de klant
  • Servicegericht
  • Lage beldrempel

Wanneer u in verschillende landen bereikbaar wilt zijn op hetzelfde servicenummer kunt u een internationaal servicenummer aanvragen. Dit servicenummer begint altijd met 00800 en is wereldwijd bereikbaar. Uw relaties kunnen door een dergelijk nummer uw organisatie altijd gratis bereiken, waardoor de drempel verlaagd wordt om contact op te nemen. Hierdoor is de functie van een internationaal servicenummer dus vergelijkbaar met een 0800-nummer in Nederland.

Kosten
De kosten voor 0800-nummers zijn afhankelijk van de landen waarin het betreffende nummer actief gezet gaat worden. Voor het afnemen van een dergelijk telefoonnummer is dus altijd een maatwerk offerte nodig. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten die in uw situatie van toepassing zijn. Neem hierover gerust contact met ons op.

Internationaal lokaal nummer
ContactCare kan u naast internationale servicenummers ook lokale telefoonnummers uit andere landen aanbieden. Lokale telefoonnummers versterken uw regionale uitstraling, bijvoorbeeld als uw bedrijf actief is in een bepaalde streek in een ander land. Een lokaal nummer wordt makkelijker herkend en creëert vertrouwen bij potentiële klanten die uw Nederlandse organisatie niet kennen.  Het contact is voor de beller, in tegenstelling tot een 00800-nummer, niet gratis. De beller betaalt een lokaal tarief voor het bellen naar deze telefoonnummers.

Aanvragen
Voor het aanvragen van deze telefoonnummers is er, net zoals met het internationale servicenummer, altijd een maatwerk offerte nodig omdat de kosten per land verschillen. De kosten voor het aanvragen van deze telefoonnummers zijn variabel (denk aan het starttarief en het telefoonverkeer) en kunnen jaarlijks wijzigen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten die in uw situatie van toepassing zijn. Neem hierover gerust contact met ons op.

Neem contact op

[viba_portfolio slug=”slider-homepage”]

FD Gazellen awards
Thuiswinkel waarborg
Sprout
Graydon