0800 nummers

0800 nummers zijn telefoonnummers waarbij het contact via dat nummer gratis is voor de beller. Daarnaast zorgt een 0800 nummer voor een professionele uitstraling van de organisatie.

Informatie aanvragen

Aanvragen 0800-nummer

Wij begeleiden de aanvraag bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM) door samen met u de aanvraagformulieren door te nemen. U hoeft alleen maar de missende informatie aan te vullen en uw handtekening te zetten, waarna wij uw aanvraag indienen. Een aanvraag duurt gemiddeld zes weken.

0800 nummers zijn, net als de 088-nummers, niet te gebruiken in combinatie met Voice over IP (VoIP), maar wel te gebruiken in combinatie met de Telefoonservice en Klantenservice van ContactCare.

N
Professionele uitstraling
N
Scherpe tarieven
N
Vast bedrag per minuut of per gesprek
N
Een mogelijke inkomstenbron
N
Snelle uitbetaling binnen 30 dagen

Drie soorten 0800 nummers

Arrow down

1. Naamnummer

Een telefoonnummer als 0800-BEDRIJFSNAAM is een originele manier om bereikbaarheid te vergroten. Het nummer is gemakkelijk te onthouden, waardoor een klant u eenvoudig weet te benaderen.

2. Kort nummer

Bij een kort 0800 nummer bestaat het abonneenummer slechts uit vier cijfers, bijvoorbeeld 0800-1234. Dit nummer is eenvoudig te onthouden en zorgt voor herkenning. Korte 0800 nummers zijn erg geliefd, daarom worden er een aantal voorwaarden gesteld aan het gebruik. Er geldt bij een kort 0800 nummer een minimumlimiet van 2500 oproepen of 4000 belminuten per maand.

3. Standaard nummer

Standaard servicenummers bestaan uit zeven cijfers na de ‘0800′, zoals 0800-1234567. In tegenstelling tot korte servicenummers zijn er aan zevencijferige 0800 nummers geen volumevoorwaarden verbonden.

Veel organisaties kiezen voor korte nummers, omdat ze er mooi uitzien en makkelijk te onthouden zijn. Wel hebben korte nummers hogere kosten vergeleken met standaard nummers met zeven cijfers.

Tijd voor een goed gesprek?

Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op.

user icon