Een nieuwe vestiging!

We hebben geweldig nieuws om met je te delen! ContactCare opent binnenkort haar nieuwe kantoor in Suriname 🇸🇷, en we kunnen niet wachten om te laten zien welke kansen dit voor jouw organisatie kan bieden. Klik hier om een afspraak te maken. 

Na 14 succesvolle jaren in Nederland zetten we nu onze eerste internationale stap; Suriname. Ons nieuwe kantoor bevindt zich in het hart van Paramaribo, aan de historische Heerenstraat. Een gebied dat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Het gebouw is een prachtig gerestaureerd koloniaal pand en biedt een perfecte mix van oude charme en moderne faciliteiten.

Waarom Suriname?

De markt in Nederland is sterk veranderd sinds COVID, met stijgende kosten en een toenemende uitdaging om gekwalificeerd personeel te vinden. Daarom hebben we besloten om onze vleugels uit te slaan naar Suriname. De servicegerichte cultuur en de gemotiveerde bevolking passen perfect bij ContactCare’s aanpak. Duizenden Surinamers werken al voor grote Nederlandse bedrijven, wat een schat aan lokale ervaring oplevert.

We hebben ontdekt dat Suriname niet alleen een geweldige pool van klantenservice-talent biedt, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen tot wel 50% voor onze klanten. We zijn trots om te zeggen dat we niet alleen zaken doen, maar ook een verschil maken door lokale ontwikkeling en opleiding te bevorderen. We bouwen een echte ‘Great Place to Work’ voor zowel onze medewerkers als onze lokale partners.

Waarom zou je als klant kiezen voor Suriname?

40- tot 50% Kostenbesparing

Suriname biedt 40-50% kostenbesparing ten opzichte van Nederland.

Sociale impact

Draag bij aan de ontwikkeling van een derdewereldland en investeer in opleiding en gemeenschap.

Offshoring mix met NL

Combineer offshore- en onshore-ondersteuning in één naadloze aanpak.