Klantcontact personeel inhuren

Klantexperts inhuren

Met onze medewerkers haal je heel veel kennis en ervaring in huis. Een echte klantexpert waar jij en jouw klanten op kunnen bouwen.

Die perfect passen in jouw cultuur.

Onze medewerkers zijn experts in het voeren van klantgesprekken. Met hen haal jij ervaring en kennis in huis om de kwaliteit van jouw klantrelatie hoog te houden. Dit draagt bij aan een optimale klantbeleving en continuïteit van jouw bedrijfsvoering. Een samenspel creëren waardoor vertrouwen en positiviteit ontstaat. Dat is waar het om draait. Met ons ruime werknemersbestand vinden wij altijd de perfecte match!

Onze medewerkers

Klantenservice medewerkers

Met onze medewerkers haal je een gemotiveerde klantexpert in huis. Flexibel in te zetten, geen werkgeversrisico, en toch onderdeel van jouw team.

Teamleiders

Onze teamleiders zorgen voor gemotiveerde medewerkers en betere resultaten. Door gedegen training kunnen zij elke uitdaging aan.

 

Managed insourcing

Onze teams op locatie zijn volledig onderdeel van jouw organisatie. Ze zijn volledig zelfstandig verantwoordelijk voor de resultaten en KPI’s.

 

Ervaren medewerkers op locatie
Meer informatie in onze brochure

In onze brochure vind je meer informatie over onze dienstverlening en medewerkers. We vertellen over onze visie op klantcontact en waarom we onze medewerkers echte klantexperts mogen noemen.   

N

De skills van een klantexpert

N

Het matchingsproces

N

'Cultural fit'

N

Leiderschap in klantcontact

Ervaren medewerkers op locatie
Romy de Roo
COO
Tijd voor een goed gesprek? Plan een call.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een oriënterend gesprek van ongeveer 30 minuten.

Tijdens ons gesprek ben ik benieuwd naar jouw uitdagingen en kunnen we misschien zelfs al wel wat tips geven. Kies een tijdstip dan neem ik contact met je op.