Detacheren klantenservice personeel

Gekwalificeerde en ervaren medewerkers bij jou op locatie

Wij zorgen ervoor dat jij en je medewerker vanaf dag één een prettige relatie hebben. Wij vinden altijd een perfecte match!

Netwerk- en werving specialisten

Na 10 jaar mogen wij ons gerust netwerk- en werving specialist in de branche noemen. Wij leveren vakbekwaam en goed getraind klantenservice personeel. Dit creëert de beste merkbeleving en beste klantrelatie. Door de grote variatie in merken heeft onze HR afdeling veel kennis over de verschillende soorten merkwaarden en weten zo precies welke medewerker bij jou past.

Waarbij kunnen wij helpen?

Direct inzetbaar getraind personeel

Geen werkgeversrisico’s

Matching proces: verbonden als nooit te voren

Hoe werkt het?

Kennismaken

1. Kennismaken

Het begint bij jou. We leren elkaar kennen en kijken naar je behoeftes. Verder brengen wij je bedrijfscultuur in beeld en identificeren we de mensen die je zoekt.

Gedeeld profiel

2. Gedeeld profiel

We hebben nu een idee naar wie jij op zoekt bent! We verzamelen een pool van waardevolle talenten die aansluiten bij jouw bedrijf en behoeftes.

Perfecte match

3. De perfecte match

We maken gebruik van een matching proces om erachter te komen wat het beste aansluit bij een medewerker en bij jou. We gaan met de medewerker in gesprek en kijken of de liefde wederzijds is.

De ontmoeting

4. De ontmoeting

Tijd om jouw match te ontmoeten. Wij begeleiden jou en ons personeel in elke stap om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

aan de slag

5. Aan de slag!

Als de match een succes is kunnen jullie direct aan de slag!

Goed getraind personeel

Voordat wij onze agents bij jou op locatie inzetten, doorlopen zij eerst de ContactCare Academy. Hier worden zij uitvoerig getraind en opgeleid tot flexibele professionele klantenservice medewerkers. Ze worden getraind op merkwaarde van klanten, de juiste telefoonetiquette, gesprekstechnieken, maar ook empathie- en weerstandstraining. Op deze manier garandeert ContactCare je klantgerichte professionals bij jou op locatie.

Getraind personeel
Continue doorleren

Continue doorleren en coachen

Om de kwaliteit van onze experts op niveau te houden kunnen we in overleg met jou besluiten tussendoor een opfriscursus aan te bieden. Zo blijft vakkennis up to date en kunnen medewerkers vraagstukken aan onze trainers voorleggen.

Tijd voor een goed gesprek?

ContactCare levert diverse bereikbaarheidsdiensten voor professioneel en persoonlijk klantcontact. We zijn er voor allerlei organisaties, klein of groot. Of je nu je klantenservice deels wilt uitbesteden of het helemaal aan onze experts toevertrouwd, samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw klantcontact. Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op.