Afgelopen maand zijn al onze staff medewerkers bij elkaar gaan zitten in één open ruimte. Dit versterkt de onderlinge communicatie en maakt de betrokkenheid hoger. Bij elkaar zitten biedt een simpele manier om krachten te bundelen. Wat ons na de interne verhuizing tegen stond waren die ongelofelijk kale ruimtes…. Uit onderzoek is gebleken dat de creativiteit en productiviteit van werknemers stijgt met 45 procent en 38 procent met de aanwezigheid van planten op kantoor. Planten verbeteren ook nog eens de luchtkwaliteit op kantoor. Daar moesten we wat mee! Dus daar hebben wij wat mee gedaan!

Groen kantoor

Bas is onze Service Delivery & Client Manager op Telefoonservice. Hij zorgt voor het contact met de klant en een goede afwikkeling van het project. En oh ja, hij is ook onze groene ambassadeur en heeft er voor gezorgd dat de planten een mooi plekje hebben gekregen in ons open kantoor. Meer zuurstof, meer ruimte voor creativiteit, meer innovatie!

ContactCare is gevestigd op het centraal station van Amersfoort. Door met het openbaar vervoer te reizen verminder je de uitstoot en dit is beter voor de luchtkwaliteit. In Nederland is 20% van de CO2-uitstoot namelijk afkomstig van verkeer en vervoer. Je stapt bij ons de trein uit en je bent praktisch een paar 100 meter van het kantoor verwijderd. Ook met de bus stap je uit op het centraal station. Je kunt zelfs je fiets bewaakt stallen. Geen last van files en veel minder vervuiling. Goed voor het milieu.

Van binnen een groen kantoor en van buiten. Daar doen we het voor!