Eerste Nederlandse en Surinaamse contactcenter met B Corp Certificaat

ContactCare straalt van trots: we zijn officieel B Corp-gecertificeerd! Deze certificering is het resultaat van onze voortdurende inspanning voor duurzaamheid, maatschappelijke positieve impact en het creëren van positieve impact op de wereld. Het betekent dat we niet alleen streven naar zakelijk succes, maar ook actief bijdragen aan het welzijn van het milieu en de samenleving. Het ligt volledig in lijn met onze overtuiging dat een perfecte balans tussen People, Planet en Profit essentieel is voor een duurzame toekomst.

Waarom streven we hiernaar?

Onze diepgewortelde overtuiging is dat we naast het aanbieden van hoogwaardige diensten ook moeten bijdragen aan een positieve toekomst. We willen niet alleen onze ecologische voetafdruk minimaliseren, maar ook een aanzienlijke positieve impact maken op de mensen waarmee we werken en de gemeenschappen waarin we actief zijn. Onze B Corp-certificering onderstreept dit streven en geeft aan dat we niet alleen een bedrijf zijn, maar een kracht voor positieve verandering.

‘De missie van ContactCare is mensen verder helpen’, Dat komt hiermee tot zijn recht en wordt bevestigd door deze certificering. Al jaren streef ik ernaar dat people, planet & profit in balans moeten zijn en geloof dat we door middel van ondernemen de wereld, elke dag opnieuw, een stukje mooier kunnen maken.’

Founder Jasper Meerding

Suriname biedt kansen.

Onze recente uitbreiding naar Suriname biedt nieuwe kansen om deze impact te vergroten. We zijn van plan om te blijven investeren in het opleiden van onze medewerkers in Suriname, wat niet alleen bijdraagt aan hun professionele ontwikkeling, maar ook de bestaanszekerheid verhoogt en lokale gemeenschappen versterkt.

Wij bieden iedereen een plek waar je kan leren en ontwikkelen. Door onze leerpaden en mensgerichte aanpak inspireren wij medewerkers het beste uit zichzelf te halen. We geven op deze manier skills en vaardigheden mee waar mensen de rest van hun leven wat aan hebben.

Romy de Roo – Managing Director ContactCare Group

Wat betekent dit nu voor onze gewaardeerde klanten?

Voor jullie verandert er niets in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Wat wel verandert, is dat jullie kunnen vertrouwen op een partner die niet alleen gericht is op het behalen van zakelijk succes, maar die zich ook inzet voor positieve sociale en milieueffecten. Onze B Corp-certificering versterkt de belofte aan onze klanten dat duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid kernwaarden zijn in alles wat we doen.

We willen onze oprechte dank uitspreken aan klanten die, net als wij, streven naar een positieve impact. We nodigen iedereen uit om met ons in gesprek te gaan, om meer te weten te komen over onze duurzaamheidsinspanningen en om samen met ons te bouwen aan een betere wereld.

Samen met onze klanten en partners gaan we verder op weg naar een toekomst waarin bedrijven niet alleen groeien, maar ook bijdragen aan het behoud van onze prachtige leefomgeving en waarin we mensen altijd blijven zien en horen.

Samen bouwen we aan een betere wereld!