Over contactcare

Over ContactCare

Wij bestaan om mensen écht te horen en te zien. Door goed te luisteren helpen wij organisaties, consumenten en onze medewerkers verder.

We gaan voor de win-win-win!

Wij helpen graag mensen verder. Dit doen wij uiteraard voor de mensen die ons opbellen. Maar we groeien ook graag mee elk van onze 300 klanten en gaan ervoor om het beste uit onze medewerkers te halen. We proberen hen iets bij te brengen en hen te motiveren zichzelf te ontwikkelen.

Wij gaan voor win-win-win! We willen dat mensen gelukkig zijn, de natuur blij is én dat onze maatschappij erop vooruitgaat. Samen een betere wereld bouwen. Geen goed doel, maar de perfecte balans tussen winst en het toevoegen van échte waarde. Zo helpen wij mensen iedere dag een stukje verder.

Onze organisatie

Waar wij in geloven

Iedere dag staan wij op om onze medewerkers, onze klanten en de klanten van onze klanten écht te horen en écht te zien.

Wat we doen

De meest uiteenlopende organisaties kloppen bij ons aan met hun uitdagingen in klantcontact. Met onze persoonlijke, hands-on aanpak kunnen wij alle klanten verder helpen.

Onze kernwaarden

Onze waarden geven richting aan alles wat wij doen. Wat ons als organisatie verbindt en hoe wij keuzes maken.

Klantcases

We zijn trots op onze klanten. Één ding hebben ze met elkaar gemeen. Ze hebben het beste voor met hun klanten. Lees hier meer over hun ervaringen.

Carrière

Werken bij ContactCare

Bert Kruiswijk
Romy de Roo
Managing Director
Tijd voor een goed gesprek? Plan een call.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een oriënterend gesprek van ongeveer 30 minuten.

Tijdens ons gesprek ben ik benieuwd naar jouw uitdagingen en kunnen we misschien zelfs al wel wat tips geven. Kies een tijdstip dan neem ik contact met je op.