Klantenservice dedicated

Jouw eigen team op afstand

Als gerenommeerde organisatie wil je altijd voor je klanten klaar staan, op elk moment en via elk contactkanaal. Met Dedicated Klantenservice van ContactCare is het mogelijk om een team met vaste medewerkers je klantcontact te laten verzorgen, enkel en alleen voor jouw merk. Doordat we vaste medewerkers op jouw project trainen, worden zij specialisten van je organisatie die de identiteit van je bedrijf uitdragen zoals je eigen medewerkers. 

 

Een vast team speciaal voor jouw merk

Dedicated Klantenservice is ideaal wanneer je 160 tot 800 uur per week aan contactmomenten hebt. Met deze service beschik je over een team met vaste medewerkers die enkel en alleen jouw klanten te woord staan. Dit dedicated team wordt uitgebreid getraind en getoetst op jouw merkwaarden, waardoor zij de identiteit van jouw organisatie uitdragen. 

7 dagen per week van 8:00 – 22:00 uur bereikbaar
Betaal per uur, geen onverwachte kosten
Je eigen vaste team op afstand
Live inzage via je eigen online dashboard

mobiel

Geen onverwachte kosten met Dedicated Klantenservice

Niets is zo vervelend dan verrast worden door kosten waar je niet op gerekend had. Voordat onze medewerkers voor jouw organisatie aan de slag gaan, maken we afspraken over het aantal uren dat je aan contactmomenten afneemt. Met Dedicated Klantenservice betaal je vervolgens per uur, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wie bitte?

Groeit je organisatie en krijg je steeds meer klantvragen in talen als Engels, Duits, Frans, Spaans of Zweeds? Dan kan het een uitdaging zijn om klanten in elke taal snel en deskundig te woord te staan. Bij ContactCare begrijpen we de klantbehoefte aan een professionele, meertalige klantenservice bij een organisatie die internationaal opereert. We verzorgen het klantcontact in meerdere Europese talen voor onze klanten. Met welke taal kunnen we jouw organisatie helpen?

wie bitte

De mogelijkheden van uitbesteden

Het uitbesteden van je Dedicated Klantenservice kan op verschillende manieren. Je kunt natuurlijk je gehele klantenservice door onze professionals laten verzorgen. Maar je kunt er ook voor kiezen om je 1e lijns klantcontact uit te besteden en de 2e lijn in-house op te pakken. Ook is het uitbesteden van klantcontact via specifieke contactkanalen een optie. Denk hierbij aan mail, chat of telefonie.  

mogelijkheden

Minder dan 160 uur aan contactmomenten per week?

In dit geval is wellicht onze Multi-client Klantenservice geschikter voor jouw organisatie.