Vierde FD Gazellen voor ContactCare

do,okt 2016

Een trots ContactCare team: ContactCare is voor de vierde keer FD Gazelle! Dat betekent dat we ook in 2016 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Daarbij vormen financiële gezondheid en een omzetgroei van minimaal 20% over drie jaar de norm.

Het Financieel Dagblad zal, als initiatiefnemer, iedere FD Gazellen en genomineerde eren op vier verschillende locaties in Nederland. Ook worden er nog negen prijzen uitgereikt: elke categorie (klein, middelgroot en groot) wordt voorzien van een bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen. Wij als ContactCare zullen deze uitreiking bijwonen in Deventer Schouwburg op 15 november.

Eerdere prijzen

Vier jaar geleden, in 2013, nam CEO Jasper Meerding voor het eerst de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van de provincie Utrecht in ontvangst. Ook in 2014 en 2015 werd ContactCare genomineerd en bekroond met de titel FD Gazellen.

“Ik ben waanzinnig trots om eigenaar te zijn van een financieel gezond bedrijf maar ik vind het nog positiever dat het team binnen ContactCare samen een continue groei bekrachtigt. De titel FD Gazelle is een eerbetoon aan iedere collega. Samen zorgen we voor een innovatief bedrijfsproces waardoor we kunnen spreken over een steeds groter aantal klantrelaties. Om de groei ook in de toekomst voort te zetten, zijn we dit jaar gestart met Scaling Up: een werkwijze die groei initieert en begeleidt. Inmiddels weten steeds beter hoe we draagvlak creëren, kan ik zelf beter schakelen tussen proces en inhoud en begrijpen we binnen ContactCare wat het verschil is tussen ‘werken in’ en ‘werken aan’ ons bedrijf. Al met al geloof ik dat de combinatie van continue innovatie én de kunst van organisatorische zelfreflectie ContactCare uniek maakt.”

Jasper Meerding, CEO bij ContactCare

Brochure

Klantenservice

Op iedere klantvraag een passend antwoord! Al 10 jaar lang leveren we persoonlijke, merk-waardige klantenservice voor grote en kleine organisaties. In deze brochure lees je hoe wij jou helpen naar tevreden klanten.

DOWNLOAD BESTAND

Actief luisteren doe je zo! download onze poster luistervaardigheden.

10 tips voor een goed telefoongesprek

Laatste nieuws

user icon