Spanjaarden bezoeken massaal Nederlandse webshops, ook die van u!

di,jul 2017

De Spaanse markt biedt mooie kansen voor Nederlandse e-commerce ondernemers. Spanjaarden blijken in grote mate bereid om een aankoop te doen bij een webshop uit het buitenland. 56,6% van de Spaanse online bestedingen wordt gedaan op webshops uit het buitenland.

De groei van het online aanbod van Spaanse webshops is kleiner dan in andere Europese landen, waardoor de Spaanse consument steeds vaker kiest voor een webshop buiten eigen land. Veel Europese webshops profiteren hiervan, waaronder veel Nederlandse webshops. Ook de oudere Spanjaard weet inmiddels de weg naar de Europese webshops te vinden. Ongeveer 40% van de Spaanse senioren kiest nu al voor het online kopen van diensten en meer dan 30% geeft aan met regelmaat online producten te kopen. Een groot voordeel van verkopen in Spanje zijn de lage advertentiekosten voor bijvoorbeeld Google Adwords.

De Spaanse consument is wezenlijk anders dan de Nederlandse consument. Met de gratis whitepaper van ContactCare weet u welke kansen en mogelijkheden er voor uw online onderneming liggen in Spanje. Bovendien helpt ContactCare uw organisatie, met onze Multilingual Klantenservice, met het te woord staan van uw Spaanse klanten. Zo is uw webshop altijd bereikbaar voor uw klanten terwijl u zich volledig kunt focussen op uw internationale groei.

Brochure

Klantenservice

Op iedere klantvraag een passend antwoord! Al 10 jaar lang leveren we persoonlijke, merk-waardige klantenservice voor grote en kleine organisaties. In deze brochure lees je hoe wij jou helpen naar tevreden klanten.

DOWNLOAD BESTAND

Brochure

Telefoonservice

Met Telefoonservice staan jouw klanten nooit voor een dichte deur! We laten je zien hoe onze service je bereikbaarheid vergroot en inzicht in je klantcontacten geeft.

DOWNLOAD BESTAND

Actief luisteren doe je zo! download onze poster luistervaardigheden.

10 tips voor een goed telefoongesprek

Laatste nieuws

user icon