Klantexperts in het zonnetje

di,mei 2023

Maandag was een bijzondere dag. De eerste dag van ‘De Klantcontact Week’. Voor ContactCare een mooi moment om onze klantexperts eens extra in het zonnetje te zetten.

Letterlijk in het zonnetje te zetten, want om deze beeldtaal wat kracht bij te zetten heeft het team ons werkcafe versierd tot feestelijke zonnige ruimte.

Voor al onze klantcontactmedewerkers verzorgden wij lunch, avondeten en een snackje en een hapje. Een mooi moment om samen met collega’s te eten en elkaar wat beter te leren kennen.

Na afloop krijgen onze experts een mooie zonnebloem om onze waardering te laten blijken. Want onze klantexperts, daar moeten we het van hebben. Tijdens goede gesprekken en in weerstandgesprekken; deze toppers staan iedere dag weer op om mensen verder te helpen.

Dat maakt ons als organisatie erg trots en willen al onze klantexperts bedanken!
Een ode aan de vakprofessional!

Whitepaper: "Insourcen klantcontact medewerkers"

Gratis download

Brochure Klantenservice

Al 10 jaar lang levert ContactCare persoonlijke merk-waardige klantenservice voor grote en kleine organisaties. In deze brochure lees je hoe wij jou helpen naar tevreden klanten.

Klantenservice brochure
Bert Kruiswijk
Romy de Roo
Managing Director
Tijd voor een goed gesprek? Plan een call.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een oriënterend gesprek van ongeveer 30 minuten.

Tijdens ons gesprek ben ik benieuwd naar jouw uitdagingen en kunnen we misschien zelfs al wel wat tips geven. Kies een tijdstip dan neem ik contact met je op.