Klantcontact

088 nummers

Indien jouw bedrijf in heel Nederland actief is en opzoek naar een professionele en regio onafhankelijke uitstraling, dan zijn 088-nummers erg geschikt. Deze geven een zakelijke en vakkundige uitstraling richting de klant. ContactCare koppelt een landelijk telefoonnummer aan jouw bedrijf waarbij een keuzemenu, wachtrij muziek en boodschap kan worden ingeschakeld.

088 een professionele zakelijke uitstraling

Voor organisaties met meerdere vestigingen en afdelingen kan 088 uitkomst bieden. Iedere afdeling kan gebruik maken van een eigen 088-nummer. Hierdoor ziet het nummer er uit als een echt landelijk servicenummer.

088-nummers lijken ogenschijnlijk heel erg op 085-nummers. Net als bij bij lokale nummers geldt dat het lokale tarief wordt betaald voor het gebruik van de telefoonnummers. In tegenstelling tot de andere telefoonnummers worden 088-nummers per blok van minimaal 100 telefoonnummers geleverd. Deze zogeheten nummerblokken kunnen aangevraagd worden via de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Populaire mogelijkheden

Binnen het gebruik van een 088-nummer zijn de volgende mogelijkheden populair:

1. Het telefoonnummer direct uit laten komen op de Klantenservice oplossing van ContactCare;

2. Een keuzemenu (IVR) koppelen aan het nummer, waarna bepaalde opties binnen het keuzemenu uitkomen op een van voorgaande mogelijkheden;

3. Wachtrij-muziek en boodschappen kunnen worden toegevoegd.

De voordelen

N

Een regio onafhankelijke uitstraling

N

Een uniform nummer voor elke afdeling

N

De beller betaalt alleen het lokale tarief

N

Bij verhuizing blijft ieder nummer behouden