Bereikbaarheid is essentieel voor een goede service

Fruit.nl is een jong bedrijf met grootse plannen. De ambitie is om de autoriteit in fruit te worden. Momenteel bezorgen ze wekelijks variërende fruitboxen voor thuis en op de werkvloer. Dit zorgt voor een verrassend effect gecombineerd met het ontdekken van bijzondere fruitsoorten en passievruchten.

Een gezonde blik

Fruit.nl’s visie is een bruisende community voor fruitliefhebbers bestaande uit recepten, traktaties en innovaties. Een plek waar iedereen gezonde inspiratie kan opdoen om een gezonde levensstijl te promoten met een gevarieerd voedingspatroon. Vanwege de ambities rondom de community is een optimale bereikbaarheid erg belangrijk.

Bamigo

Fruit.nl maakt gebruik van de volgende diensten:

Quote

“ContactCare is een bedrijf dat meedenkt met onze business en dat onderscheid ContactCare van de competitie. Als je klanten je niet kunnen bereiken dan ben je klaar. Tegelijk konden wij niet elke dag telefonisch tot 22:00 bereikbaar zijn. Ik was daarom op zoek naar een partij die ons kon ontzorgen met een Telefoonservice. Al vanaf het eerste contact had ik het idee dat ze met me meedachten en dat gaf mij direct een betrouwbaar gevoel. Verder zagen de online reviews en de website er goed uit.”

Ferry Godri, Fruit.nl

Groeipotentie

Fruit.nl is een jong dynamisch bedrijf en heeft een snelle groeipotentie. Daarom kijken ze in welke mate het loont om de contactservices uit te besteden. Momenteel draaien ze bijvoorbeeld hun outbound inspanningen nog intern. Daarnaast verzorgen ze zelf hun webcare. Grote kans dat wanneer de B2C activiteiten aanslaan meer services gefaseerd naar ContactCare gaan. Dat scheelt tijd en energie die nodig is om te focussen op hetgeen waar het om gaat: het uitbouwen van de bruisende fruit-community.

groeipotentie
samenwerking

Goede samenwerking

Hoewel er nu relatief weinig telefonisch contact binnen komt bij Fruit.nl is men heel tevreden. De bereikbaarheid van de dienst staat namelijk op nummer 1 en de huidige afhandeling is naar wens. Daarbij zijn de ambities op B2C reëel en wordt het telefoonverkeer in de toekomst veel drukker. Een mooie testcase voor nu dus.

Tijd voor een goed gesprek?

Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op.

user icon