ContactCare vangt samen met Flitsmeister het klantcontact op

We spraken met Jorn de Vries, verantwoordelijk voor Strategy en Growth bij Flitsmeister.

Flitsmeister is met 1,1 miljoen gebruikers de grootste verkeersapp van Nederland. Gebruikers van de app krijgen realtime verkeersinformatie en worden gewaarschuwd voor o.a. flitsers. Vanwege het succes van de verkeersapp heeft Flitsmeister besloten een gedeelte van het klantcontact aan ContactCare uit te besteden. Ook voor de Belgische variant van de Flitsmeister app, Touring Mobilis, worden de e-mails in het Nederlands of Frans door ContactCare beantwoord.

Flitsmeister

Flitsmeister maakt gebruik van de volgende dienst:

Quote

“ContactCare draagt bij aan de tevredenheid van de gebruikers van Flitsmeister. Dat is voor ons enorm belangrijk en daarom zijn we erg tevreden over de intensieve samenwerking.”

Jorn de Vries, Flitsmeister

Match

Jorn de Vries, verantwoordelijk voor Strategy en Growth bij Flitsmeister, legt uit waarom Flitsmeister de samenwerking met ContactCare is aangegaan: ““In maart van dit jaar merkten we dat wij met ons huidige team niet snel genoeg konden reageren op vragen en feedback die we van onze gebruikers krijgen. Zowel via de website, social media en de appstores kregen wij gemiddeld meer dan 600 reacties per maand binnen. Gebruikers werden niet blij van het lange wachten op antwoorden en onze developers willen het allerliefst doen waar ze goed in zijn: het beter en mooier maken van de app. Daarom hebben we toen het besluit genomen om in ieder geval alle inkomende berichten die via onze website binnenkomen, in eerste instantie te laten beantwoorden door een partner. Na de eerste gesprekken met ContactCare werd al snel duidelijk dat dit een match was.“

flitsmeister

Wat is belangrijker?

Over de vraag wat Flitsmeister belangrijk vindt aan de samenwerking met ContactCare hoeft Jorn de Vries niet lang na te denken:

“Wij vinden een aantal zaken belangrijk als het gaat om het beantwoorden van deze berichten:

  • 7 dagen per week een snelle reactie
  • persoonlijke en vrolijke manier van communiceren
  • specifieke/technische problemen doorzetten naar developers

Dit gaat wat ons betreft hartstikke goed! Onze gebruikers krijgen snel antwoord, we zien complimenten binnenkomen over de reactie van onze collega’s in Amersfoort en onze developers kunnen zich echt vastbijten in individuele problemen van gebruikers. Ook krijgen we via onze website veel tips en suggesties om onze app te verbeteren. Al deze opmerkingen worden iedere maand door onze mensen beoordeeld en wanneer wij het net zo’n goed idee vinden, zetten we het op onze roadmap.”

flitsmeister

Nieuws

Onze klant Flitsmeister begint een eigen bezorgservice

Door de coronacrisis hebben veel bedrijven moeite met pakketjes snel en op tijd geleverd te krijgen. Verkeersapp Flitsmeister heeft hier een oplossing voor bedacht en zet nu gebruikers in voor pakketbezorging.

Cirkel

Tijd voor een goed gesprek?

Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op.

user icon