Telefonische conversies realiseren meer omzet Energieleveranciers.nl

Sinds 2004 kan je op Energieleveranctiers.nl al verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken en direct overstappen. Goede service, Betrouwbaarheid en transparantie staan hoog in het vaandel. Daarom heeft Energieleveranctiers.nl zijn eigen gratis overstapservice, waarbij u tijdens het overstappen van energieleveranciers geholpen worden. De dienstverlening van ContactCare zorgt voor goed klantcontact en zorgt ervoor dat klanten zeven dagen per week kunnen worden begeleid bij het overstappen naar een andere energieleverancier of bij het beantwoorden van vragen.

Klantenservice als flexibele schil

Energieleveranciers.nl was op zoek naar een service waarmee ze haar bereikbaarheid kon vergroten. Als hun klantenservice medewerkers bijvoorbeeld in gesprek zijn, ziek zijn of niet in staat zijn om de telefoon op te nemen, kunnen zij hun klanten niet te woord staan. ContactCare kwam met de oplossing door het bieden van een flexibele schil. Door middel van vertraagd doorschakelen naar ContactCare worden klanten van Energieleveranciers.nl altijd te woord gestaan. Daarnaast zijn de openingstijden uitgebreid met de avonden en in het weekend, waardoor de bereikbaarheid van Energieleveranciers.nl praktisch verdubbeld is

Bamigo

Energieleveranciers maakt gebruik van de volgende diensten:

Quote

“Ik ben erg tevreden over de samenwerking: er zijn korte lijnen en ik merk echt dat ContactCare kwaliteit wil leveren. Ik ervaar ContactCare eigenlijk als een team van Energieleveranciers.nl, maar dan op afstand. De afstand is met name fysiek, want in de praktijk weten we elkaar makkelijk en snel te vinden. Ik zie ContactCare ook niet als ‘slechts’ een callcenter, maar als een volwaardige klantenservice en een verlengstuk van onze organisatie.”

Freek van den Berg, Oprichter en Productmanager van Energieleveranciers.nl

Klantgericht

Freek van den Berg, oprichter en Productmanager van Energieleveranciers is goed te spreken over de samenwerking met ContactCare: “ContactCare is klantgericht, dienstverlenend en efficiënt. Ze zijn eerlijk tegen onze klanten en zorgen dat zij altijd goed geholpen worden. Daarnaast houden ze ook de gesprekstijden in de gaten, zodat de kosten niet uit de hand lopen. Het is heel prettig dat ze hier zelf een balans tussen zoeken en continu op beide sturen. Voor mij was dat een goede reden om deze service uit te breiden naar onze andere website Energievergelijken.nl.”

licht

Omzetverhogende service

Door goede telefonische conversies realiseren de medewerkers van ContactCare meer omzet voor Energieleveranciers.nl. Op basis van de rapportage van ContactCare wordt het aantal overstappers gesignaleerd en gecontroleerd. Hierdoor krijgt Energieleveranciers.nl een duidelijk inzicht in de kosten en ziet zij dat de dienstverlening van ContactCare rendabel is en omzetverhogend werkt.

Tijd voor een goed gesprek?

Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op.

user icon