Consultancy

Telefonische conversies realiseren meer omzet Energieleveranciers.nl

Op Energieleveranciers.nl kan je al sinds 2004 onafhankelijk energie vergelijken en direct overstappen. Het doel van Energieleveranciers.nl is dat consumenten een bewuste keuze kunnen maken voor het energiecontract dat het best past bij hun situatie. Betrouwbaarheid, transparantie en goede service staan hoog in het vaandel. Daarom heeft Energieleveranciers.nl zijn eigen gratis overstapservice. De dienstverlening van ContactCare zorgt ervoor dat klanten zeven dagen per week kunnen worden begeleid bij het overstappen naar een andere energieleverancier of bij het beantwoorden van vragen.

In gesprek met Energieleveranciers.nl

Klantenservice als flexibele schil

Energieleveranciers.nl was op zoek naar een service waarmee ze haar bereikbaarheid kon vergroten. Als hun klantenservice medewerkers bijvoorbeeld in gesprek zijn, ziek zijn of niet in staat zijn om de telefoon op te nemen, kunnen zij hun klanten niet te woord staan. ContactCare kwam met de oplossing door het bieden van een flexibele schil. Door middel van vertraagd doorschakelen naar ContactCare worden klanten van Energieleveranciers.nl altijd te woord gestaan. Daarnaast zijn de openingstijden uitgebreid met de avonden en in het weekend, waardoor de bereikbaarheid van Energieleveranciers.nl praktisch verdubbeld is.

“Ik ben erg tevreden over de samenwerking: er zijn korte lijnen en ik merk echt dat ContactCare kwaliteit wil leveren. Ik ervaar ContacttCare eigenlijk als een team van Energieleveranciers.nl, maar dan op afstand. De afstand is met name fysiek, want in de praktijk weten we elkaar makkelijk en snel te vinden.”

Freek van den Berg, Oprichter en Productmanager van Energieleveranciers.nl

Klantgericht

Freek van den Berg, oprichter en Productmanager van Energieleveranciers is goed te spreken over de samenwerking met ContactCare: “ContactCare is klantgericht, dienstverlenend en efficiënt. Ze zijn eerlijk tegen onze klanten en zorgen dat zij altijd goed geholpen worden. Daarnaast houden ze ook de gesprekstijden in de gaten, zodat de kosten niet uit de hand lopen. Het is heel prettig dat ze hier zelf een balans tussen zoeken en continu op beide sturen. Voor mij was dat een goede reden om deze service uit te breiden naar onze andere website Energievergelijken.nl.”

“Ik zie ContactCare niet als ‘slechts’ een callcenter, maar als een volwaardige klantenservice en een verlengstuk van onze organisatie.”

Freek van den berg, Energieleveranciers.nl

Omzetverhogende service

Door goede telefonische conversies realiseren de medewerkers van ContactCare meer omzet voor Energieleveranciers.nl. Op basis van de rapportage van ContactCare wordt het aantal overstappers gesignaleerd en gecontroleerd. hierdoor krijgt Energieleveranciers.nl een duidelijk inzicht in de kosten en ziet zij dat de dienstverlening van ContactCare rendabel is en omzet verhogend werkt.

Onze werkwijze
Geïnspireerd? Maak een afspraak en bespreek jouw opties.
Andere referentieprojecten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Tijd voor een goed gesprek? Plan een call

Plan een afspraak in mijn agenda voor een oriënterend gesprek van ongeveer 30 minuten.

Tijdens ons gesprek ben ik benieuwd naar jouw uitdagingen en kunnen we misschien zelfs al wel wat tips geven. Kies een tijdstip dan neem ik contact met je op.