Efficiënt klantcontact door innovatie klantkaart

ma,sep 2017

Met trots introduceert ContactCare deze week de klantkaart. Met de klantkaart hebben onze klantenservice medewerkers inzicht in de gegevens en contacthistorie van uw klant. Hierdoor wordt het klantcontact efficiënter en worden klanten nog persoonlijker en gerichter te woord gestaan.

Integratie in bestaande systemen

ContactCare ontzorgt organisaties met persoonlijk klantcontact. Onze Klantenservice Medewerkers verzorgen het klantcontact voor meerdere organisaties. Daarom heeft ContactCare ‘MyCare’ ontwikkeld. Dankzij deze software hebben agents toegang tot de juiste informatie en kunnen opdrachtgevers onder meer feedback geven en het belscript live aanpassen. De klantkaart vormt een geïntegreerd onderdeel van MyCare en tilt de kwaliteit van het klantcontact naar een nog hoger niveau.

Hoe werkt het?

Het systeem herkent een klant middels het e-mailadres of het telefoonnummer. De contactgeschiedenis van de klant is inzichtelijk voor de klantenservicemedewerker. Organisaties kunnen notities maken bij individuele klanten. Denk hierbij aan: ‘wanbetaler’ of ‘bij volgende aankoop 10% korting’ etc.

Hoe ziet het eruit?

Dit is hoe de klantkaart eruit ziet voor de organisatie die het klantcontact heeft uitbesteed aan ContactCare:Klantkaart voorbeeld

Welke voordelen biedt deze update aan de klant?

Historie
Met de klantkaart kunnen organisaties met één druk op de knop de klanthistorie inzien. Alle contactmomenten worden opgeslagen en zijn te beluisteren en te beoordelen in MyCare. Zo kan er op ieder gewenst moment worden gezien hoe ContactCare de klant te woord staat, en welke contactmomenten hieraan vooraf zijn gegaan.

Herkenning
Dankzij de data die verzameld wordt, zoals persoonsgegevens, kunnen organisaties precies zien waarom de klant contact heeft opgenomen en hoe vaak. Met deze data kunnen patronen worden herkend waarop ingespeeld kan worden. Doordat de klantbehoefte wordt vastgelegd en inzichtelijk wordt, kan men bijvoorbeeld veel makkelijker en gerichter een interessante outbound campagne opmaken voor de klant.

Persoonlijk klantcontact
Klantenservice medewerkers herkennen een klant wanneer hij of zij contact opneemt met een telefoonnummer of
e-mailadres die al in het klantenbestand is opgenomen. Dit zorgt ervoor dat ContactCare heel gericht klanten te woord kan staan en doelgericht en efficiënt kan handelen.

Kortom, door deze transparante werkwijze houdt u de touwtjes in handen terwijl wij het klantcontact voor u verzorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze methode u meer inzicht geeft over het gedrag van uw klanten zodat u samen met ons nog gerichter uw diensten kunt verlenen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van goed klantcontact?
Professioneel klantcontact is essentieel om de loyaliteit en klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast is een goede bereikbaarheid aantoonbaar conversie verhogend. Nieuwsgierig naar de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie? Onze collega’s van de support-afdeling staan u graag vrijblijvend te woord, via telefoonnummer +31 (0) 33-7440044.

Gratis download

Brochure Consultancy

In onze brochure vind je meer informatie over onze dienstverlening. Hier gaan we in op onze visie over een goede customer journey. En het belang van een consistente communicatie die aansluit bij de merkbelofte.

Consultancy brochure

Gratis download

Brochure Klantenservice

Al 10 jaar lang levert ContactCare persoonlijke merk-waardige klantenservice voor grote en kleine organisaties. In deze brochure lees je hoe wij jou helpen naar tevreden klanten.

Klantenservice brochure

Gratis kennispakket "klantcontact tijdens de feestdagen"

Laatste nieuws