Al 10 jaar ‘goed bereikbaar’ op Amersfoort Centraal

do,mrt 2020

Duurzaam bereikbaar

Bereikbaarheid is alles voor ons. Niet alleen telefonisch, maar ook fysiek! Amersfoort is geografisch gezien de meest centrale stad van ons land en ons kantoor bevindt zich op minder dan steenworp afstand van station Amersfoort Centraal. 

Daarmee zijn we perfect bereikbaar met de trein vanuit alle windrichtingen. En voor onze ‘locals’ ideaal met de fiets of ander openbaar vervoer. Fijn voor onze medewerkers, onze bezoekers én goed voor het milieu! En dat is geen toeval want een goed bereikbare, duurzame en dus prettige werkomgeving is een van de dingen waar we ons hard voor maken.

Leuke buren!

Behalve een duurzame en praktische locatie is het ook een prettige omgeving. We worden omringd worden door een gemêleerd gezelschap. Van NS-personeel op de verdiepingen om ons heen, een bijzonder leuke lunchroom (FirstClass) op de begane grond, waar je ook erg goede personeelsfeesten kunt houden, tot aan vakgenoten met wie we hetzelfde mooie uitzicht delen. En talloze bruisende jonge organisaties op industriële locaties achter het stationsgebied van Amersfoort. Een ondernemende omgeving waar wij veel energie van krijgen en waar waardevolle contacten en samenwerkingen ontstaan!

Studentvriendelijk

Werven in de provincie Utrecht blijkt niet altijd even makkelijk in de hoogconjuctuur van vandaag. Het is voor onze branche het moeilijkst om personeel te vinden. Toch hebben wij daar al jaren geen last van. Door onze centrale ligging kunnen wij zowel in het oosten als het westen van het land werven. Zo hebben wij zowel collega’s uit de richting van Apeldoorn als (ABN sprekende) ‘ras Amsterdammers’. Ook voor studenten van het MBO Amersfoort en de Hogeschool Utrecht (vestiging Amersfoort) zijn we aantrekkelijk gelegen. Of je nu in Amersfoort woont, in Utrecht of in de nabijgelegen plaatsen, we zijn altijd goed bereikbaar.

Gratis download

Checklist uitstekend klantcontact

Om uitstekend klantcontact te verlenen, zodat jouw klanten fan worden van je organisatie, heb je 5 ingrediënten nodig. Aan de hand van de checklist weet jij of je ze in huis hebt!

Checklist optimaal klantcontact

Whitepaper: Insourcen, outsourcen of "the best of both worlds"?

Laatste nieuws