Een nieuwe dienst van ContactCare: Telefoontrainingen!

do,nov 2018

Er vinden volop nieuwe ontwikkelingen plaats binnen ContactCare, we zijn gestart met het aanbieden van Telefoontrainingen! Met deze uitbreiding van onze dienstverlening willen we onze rol als expert in klantcontact verder vormen. Bij ContactCare willen we ernaar blijven streven om de bereikbaarheid van Amersfoortse ondernemingen – en daarbuiten – verder te vergroten.

Professionaliseren door training

We willen niet enkel de partner zijn voor organisaties die hun klantcontact willen uitbesteden. We zijn er ook voor organisaties die hun klantcontact bewust intern willen houden, maar wel baat hebben bij een training voor hun medewerkers. Daar speelt onze nieuwste dienstverlening op in. Door het aanbieden van trainingen bieden we bedrijven de gelegenheid om de kennis en expertise van eigen klantenservicemedewerkers te professionaliseren, in house bij ContactCare of op eigen locatie.

Eerder hebben we voor deze doelgroep de dienst Detachering geïntroduceerd, waarbij we onze eigen kwalitatieve klantenservicemedewerkers tijdelijk inzetten op locatie bij de klant. De volgende stap om organisaties die hun klantenservice zelf in huis doen te helpen met ‘nog beter klantcontact’ is het aanbieden van de dienst Trainingen. Met deze dienst stellen we organisaties in staat om hun medewerkers de benodigde vaardigheden, kennis en kunde van persoonlijk klantcontact verder te laten ontwikkelen.

Wil je meer weten?

Professionele training voor jouw klantenservice medewerkers

  • In-house of bij ContactCare op locatie
  • Op maat gemaakte trainingen
  • Zowel voor kleine als grote groepen

 

telefoontraining ContactCare

Brochure

ContactCare Academy

Hoe wordt je een echte expert in klantcontact, waar trainen we op en hoe doen we dat? In deze brochure lees je alles over leren via onze Academy.

DOWNLOAD BESTAND

Actief luisteren doe je zo! download onze poster luistervaardigheden.

10 tips voor een goed telefoongesprek

Laatste nieuws

user icon