Telefoonservice van ContactCare

Altijd en overal optimaal bereikbaar

Wil je als organisatie telefonisch bereikbaar zijn terwijl je zelf thuis aan het werk bent of juist als je geniet van een vrije avond? Met onze antwoorddienst Telefoonservice haal je je eigen receptioniste op afstand in huis. We nemen binnenkomende gesprekken aan en geven je boodschappen door of onze telefonistes schakelen je gesprekken door, wanneer het echt belangrijk is. Verruim gemakkelijk je bereikbaarheid en mis geen (potentiële) klant meer!

Betaal alleen wat je verbruikt

Telefoonservice kan op verschillende manieren ingezet worden en is daardoor zeer flexibel. Zie het als een telefonische antwoordservice: ben je in bespreking, op vakantie of is er een lage bezetting op kantoor? Zet dan gedeeltelijk of volledig je gesprekken naar ons door zodat je klanten altijd iemand te spreken krijgen. Zo geef je jezelf rust, terwijl je klantcontact bij ons in goede handen is. Telefoonservice is al mogelijk vanaf 1 contactmoment per maand en ook beschikbaar in Engels, zowel in weekenden als avonduren. 

7 dagen per week bereikbaar
Alleen betalen voor wat je gebruikt
Flexibel inzetbaar wanneer het jou uitkomt
Live inzage via je eigen online dashboard

Eindeloze mogelijkheden met Telefoonservice

We bieden je graag de mogelijkheden om onze Telefoonservice zo goed mogelijk op jouw wensen aan te sluiten. Zo kun je flexibel onze bereikbaarheidsdienst inzetten, bijvoorbeeld wanneer je in bespreking bent of wanneer je in het weekend niet op kantoor bent. Ook alleen in de avonduren de telefoon aannemen is mogelijk. Hoe je Telefoonservice ook inzet, we zorgen er altijd voor dat je realtime een notificatie ontvangt van je afgehandelde gesprekken.

Basis

€29,50
p/m

Kosten per gesprek*: €1,89

E-mail direct: gratis

Doorschakelen (optioneel): €1,00

SMS direct: €0,25

*voor gesprekken tot maximaal 90 sec. Tarieven zijn exclusief BTW.
Hierna geldt een tarief van €0,0315 per seconde.

Royaal

€129,50
p/m

De eerste 75 gesprekken zijn gratis 

Kosten per gesprek*: €1,37

E-mail direct: gratis

Doorschakelen (optioneel): €1,00

SMS direct: €0,25

*voor gesprekken tot maximaal 90 sec. Tarieven zijn exclusief BTW.
Hierna geldt een tarief van €0,0228 per seconde.

Zet je liever je eigen medewerkers in?

Ook daar helpen we je graag bij. Met onze Telefoontrainingen kunnen we jouw medewerkers voorzien van de juiste gesprekstechnieken, weerstandstraining en telefoonetiquette. We leren hen hoe zij in verschillende situaties professioneel en persoonlijk jouw klanten te woord kunnen staan.