088 nummers

Als u in heel Nederland actief bent en bewust op zoek bent naar een professionele en regio-onafhankelijke uitstraling, dan zijn 088-nummers erg geschikt voor uw organisatie. Handig voor een organisatie die veel nummers nodig heeft, voor specifieke afdelingen en/of een onderneming die meerdere vestigingen in Nederland kent.

Informatie aanvragen

Het verschil

088-nummers lijken ogenschijnlijk heel erg op 085-nummers. Net als bij bij lokale nummers geldt namelijk dat er een lokaal tarief wordt geheven op het gebruik van de telefoonnummers. In tegenstelling tot de andere telefoonnummers kunnen 088-nummers alleen per blok van minimaal 100 telefoonnummers geleverd worden. Deze zogeheten nummerblokken kunnen aangevraagd worden via de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

N
Een regio onafhankelijke uitstraling
N
Ideaal voor organisaties met vestigingen in verschillende regio’s
N
Uniform nummer voor uw hele organisatie
N
De beller betaalt alleen het lokale tarief
N
Bij verhuizing blijft ieder nummer behouden
Populaire mogelijkheden
Binnen het gebruik van een 088-nummer zijn de volgende mogelijkheden populair:
Arrow down

1.

Het telefoonnummer direct uit laten komen op de Klantenservice oplossing van ContactCare

2.

Een keuzemenu (IVR) koppelen aan het nummer, waarna bepaalde opties binnen het keuzemenu uitkomen op een van voorgaande mogelijkheden;

3.

Wachtrij-muziek en boodschappen kunnen worden toegevoegd.

Tijd voor een goed gesprek?

Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op.

user icon