Personeel inhuren

Gekwalificeerde en ervaren medewerkers op locatie

Wij zorgen ervoor dat jij en je medewerker vanaf dag één een prettige relatie hebben. Wij vinden altijd een perfecte match!

Meer informatie

Netwerk- en werving

specialisten

Na 10 jaar mogen wij ons gerust netwerk- en wervingspecialist in de branche noemen. Wij leveren ervaren en goed getraind klantenservice personeel. Dit creëert de beste merkbeleving en beste klantrelatie. Door de grote variatie in merken heeft onze HR afdeling veel kennis over de verschillende soorten merkwaarden en weten zo precies welke medewerker bij jou past.

 

Waarom personeel van ContactCare?

Wij nemen de werving uit handen en selecteren voor jou de beste kandidaten. ContactCare treedt hierbij op als juridisch werkgever van jouw medewerkers, zo blijf jij gevrijwaard van de arbeidsrechtelijke en contractuele risico’s en administratieve verplichtingen. En doordat wij jouw personeel opleiden heb je direct goed personeel in huis.  We zorgen ervoor dat je verbonden bent als nooit tevoren.

 

Hoe het werkt
Arrow down
Kennismaken

1. Kennismaken

Het begint bij jou. We leren elkaar kennen en kijken naar je behoeftes. Verder brengen wij je bedrijfscultuur in beeld en identificeren we de mensen die je zoekt.

Gedeeld profiel

2. Gedeeld profiel

We hebben nu een idee naar wie jij op zoekt bent! We verzamelen een pool van waardevolle talenten die aansluiten bij jouw bedrijf en behoeftes.

Perfecte match

3. De perfecte match

We maken gebruik van een matching proces om erachter te komen wat het beste aansluit bij een medewerker en bij jou. We gaan met de medewerker in gesprek en kijken of de liefde wederzijds is.

De ontmoeting

4. De ontmoeting

Tijd om jouw match te ontmoeten. Wij begeleiden jou en ons personeel in elke stap om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

aan de slag

5. Aan de slag!

Als de match een succes is kunnen jullie direct aan de slag!

Whitepaper

Meer weten over detacheren?

Uitvoerig getraind en opgeleid aan de ContactCare Academy

Voordat wij onze agents bij jou op locatie inzetten, doorlopen zij eerst de ContactCare Academy. Hier worden zij uitvoerig getraind en opgeleid tot flexibele professionele klantenservice medewerkers. Ze worden getraind op merkwaarde van klanten, de juiste telefoonetiquette, gesprekstechnieken, maar ook empathie- en weerstandstraining. Zo garanderen wij klantgerichte professionals bij jou op locatie.

Klantenservice personeel

De gesprekspartner van Charlotte

Wij gingen langs in Leusden en spraken met Charlotte, teamleider bij smartphonehoesjes.nl. Zij kozen voor de oplossing detacheren.

Tijd voor een goed gesprek?

Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op.

user icon