Diensten

Al onze klantcontact oplossingen

Klantenservice

Klantenservice

Met onze klantenservice diensten bieden we jouw klanten de persoonlijke aandacht die zij verdienen. We staan je klanten professioneel en persoonlijk te woord en helpen hen met de meest uiteenlopende klantvragen. Ontdek de voordelen van Multi-client klantenservice, Dedicated klantenservice en Meertalige klantenservice.

Telefoonservice

Telefoonservice

De Telefoonservicedienst biedt je een telefoniste op afstand. Zo is er altijd iemand die jouw klanten telefonisch te woord kan staan en komen je klanten niet op de voicemail uit. Loop geen klanten meer mis en schakel je gesprekken naar ons door wanneer jij er even niet bent. Wil je meer weten? Lees hier alles over Telefoonservice.

Telefoontraining

Telefoontraining

Wil je investeren in de klantenservice kennis en skills van je eigen personeel? Dan is een telefoontraining van ContactCare de oplossing voor jou. Onze trainers leren jouw medewerkers de kneepjes van het vak! Lees hier wat de mogelijkheden zijn voor het trainen van jouw medewerkers met onze Telefoontraining op maat.

Detacheren

Detacheren

Houd jij je klantcontact liever in-house? Maar heb je wel baat bij professioneel opgeleide klantenservice medewerkers die jouw klanten vakkundig te woord staan? Wij detacheren onze professioneel getrainde agents op uitzendbasis. Zo kun je profiteren van onze experts bij jou op locatie. Lees hier alles over detacheren.

Outbound

Outbound

Wanneer je graag je slapende klanten wakker wilt maken of meer wilt halen uit bestaande klantrelaties, dan kunnen we je helpen met outbound projecten. Ook kunnen onze professionals je helpen met het opvolgen van leads. Meer weten? Bekijk hier de mogelijkheden van outbound.

Tijd voor een goed gesprek?

ContactCare levert diverse bereikbaarheidsdiensten voor professioneel en persoonlijk klantcontact. We zijn er voor allerlei organisaties, klein of groot. Of je nu je klantenservice deels wilt uitbesteden of het helemaal aan onze experts toevertrouwd, samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw klantcontact. Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op. 

 

user icon