Professionele training voor jouw klantenservice medewerkers

Wanneer je wilt investeren in je eigen medewerkers en hun klantenservice skills, dan is de Telefoontraining van ContactCare de oplossing. Met de Telefoontraining van ContactCare bewaak je de kwaliteit van je medewerkers, houd je hun kennis scherp en up to date en ontwikkelen zij hun klantenservice vaardigheden.

Telefoontraining op maat

Onze Quality Managers maken elke Telefoontraining op maat voor jouw organisatie. Dit kan gaan om individuele coaching per medewerker, maar ook om trainingen in grote of kleine groepen. We stemmen de training af op jouw wensen en behoeften, zodat jouw medewerkers de kennis en vaardigheden meekrijgen waar jij waarde aan hecht.

N
In-house of bij ContactCare op locatie
N
Op maat gemaakte trainingen
N
Zowel voor kleine als grote groepen
presentatie

Inhoud Telefoontraining

Elke Telefoontraining wordt op maat gemaakt, dus ook de inhoud zal altijd variëren. Wat onze trainers jouw medewerkers altijd zullen bijbrengen, zijn onder andere algemene gesprekstechnieken, telefoonetiquette, weerstandstraining en het leren leiding te nemen in een telefoongesprek. Heb je specifieke wensen? Geen probleem! Onze trainers hebben zelf jarenlange ervaring als agents gehad en kennen de kneepjes van het vak als geen ander. Jouw wensen worden verwerkt in een Telefoontraining op maat.

Waar wij op trainen

ContactCare garandeert je enkel het beste klantenservice personeel. Ons personeel is volledig getraind en gemonitord aan de ContactCare Academy. Dit is onze in-house opleiding waar wij agents voorbereiden op verschillende soorten klantgesprekken, projecten en het werken met diverse systemen.

Zoals wij onze eigen agents trainen, kunnen we ook jouw eigen personeel trainen. Ondanks dat onze trainingen altijd op maat gemaakt worden, komen enkele onderdelen altijd aan bod: 

 

mensen

De basis van onze Telefoontraining

De basis van onze trainingen zijn het aanleren van de juiste telefoonetiquette. Hoe speek je klanten aan? Hoe maak je correct gebruik van het Nederlandse of Internationale Telefoonalfabet? Hoe vat je klantvragen samen en houd je de leiding in een gesprek? Dit zijn enkele voorbeelden van de basis van onze Telefoontrainingen.

muis
Werken met diverse systemen

Elke organisatie werkt met verschillende systemen, bijvoorbeeld voor het verwerken van tickets, bestellingen of het inzien van betalingen. Als klantenservicemedewerker moet je snel kunnen schakelen terwijl je met de klant in gesprek bent. Onze trainers geven je medewerkers de juiste handvatten om snel en efficiënt te werken.

oor
Empathie- en Weerstandstraining

Bij klantcontact komen ook wel eens boze klanten aan bod. In elke situatie dien je als klantenservicemedewerker je hoofd koel te houden en elke klant zo goed mogelijk te helpen. Het juist omgaan met weerstand vanuit de klant en het tonen van empathie op de juiste manier wordt in de praktijk nog wel eens lastig gevonden. We geven je medewerkers de juiste tips en tricks om hier professioneel mee om te gaan.

oor

Merkidentiteit en merkwaarden

Je wilt uiteraard dat jouw medewerkers een consistente merkbeleving uiten, de identiteit van je organisatie. Denk hierbij aan de manier van klanten aanspreken, een pakkende openingszin en een afsluiting die een glimlach op het gezicht van jouw klant tovert. Onze coaches leren je klantenservicemedewerkers de belangrijkste do’s en dont’s op het gebied van merkidentiteit en merkwaarden.

Tijd voor een goed gesprek?

Heb je een vraag over onze diensten of wil je bij ons langskomen voor meer informatie en een kop koffie? Dan nemen we graag contact met je op.