Carrièrepad van een medewerker binnen ContactCare

Kennis medewerkers

Empathisch vermogen: mee kunnen denken met klanten. Ze weten goed om te gaan met klachten en mensen helpen en adviseren.

Communicatief vermogen: Duidelijk en rustig communiceren. Ze beschikken over de juiste gesprekstechnieken zodat ze met verschillende typen klanten kunnen omgaan.  

Oplossingsgericht: altijd servicegericht zijn en denken in oplossingen. Ze kunnen zelfstandig werken, namelijk zelf een bepaald vraagstuk kunnen aanpakken en oplossen.

Commercieel vermogen: nieuwe klanten met vragen over producten en diensten binnen te halen. Ze weten commerciele kansen snel te signaleren en weten dan ook klanten op een overtuigende wijze te inspireren.

 

 

Tussendoor blijven trainen

Onze medewerkers worden tussendoor ook nog getraind waardoor hun kennis en ervaring up-to-date blijft.

Detacheren

De medewerker wordt gedetacheerd. Om de kwaliteit van onze experts op niveau te houden kunnen we in overleg met jou besluiten tussendoor een opfriscursus aan te bieden. Zo blijft vakkennis up-to-date en kunnen medewerkers vraagstukken aan onze trainers voorleggen.

Doorgroeien

De rol van een medewerker klantenservice kan snel veelzijdig worden. Als de medewerker en bepaalde achtergrond heeft kan hij/zij mee denken / helpen.