B2B Telemarketing

Onze outbound salesmedewerkers zijn een verlengstuk van uw organisatie. Flexibel meedenken met klanten en op basis van de behoefte van de opdrachtgever te werk gaan: dat zijn onze sterke punten. Dankzij onze servicegerichte outbound salesagents en door middel van salesgerichte trainingen zijn wij bij uitstek uw partner om het optimale resultaat uit uw telemarketing campagnes te halen.

Conversieverhogend contactcenter

Het is onze expertise om het klantcontact zo in te richten dat wij u helpen binnen uw vakgebied succesvol te zijn. Dan levert een bedrijf echte waarde aan de klant. Naast omzetverhoging brengt het ook tevreden klanten. ContactCare ziet dat als echte winst! Samen met u worden gegevens van prospects verzameld en indien gewenst worden deze verrijkt met gegevens vanuit deskresearch. Met behulp van deze informatie kunnen onze commerciële en professionele outboundmedewerkers beter inspelen op de behoeften van de klant.

Neem contact op

B2B Telemarketing, enkele voordelen

  • Flexibel en schaalbaar
  • Verkoop gericht op een langetermijnrelatie met de klant
 
 

Laatste nieuws

”Alles wat van het continent komt is onwenselijk”. Een besef dat diepgeworteld zit in vele Engelse zielen en een ambivalentie die eind juni zorgde voor de keuze om de Europese Unie te verlaten. Daar waar Lees verder

Klantcases

Klantcases

ContactCare werkt voor meer dan 1.000 verschillende organisaties. Bekijk hier hoe een selectie van de opdrachtgevers de samenwerking ervaren.

BEKIJK DE KLANTCASES

Over ContactCare

Over ContactCare

ContactCare combineert een excellente dienstverlening met een continu innoverende technische contact center software oplossing. Het gevolg hiervan is loyale en goed geholpen klanten en een optimaal bedrijfsresultaat.

LEES MEER OVER ONS